Центр надання адміністративних послуг

Лохвицька територіальна громада

30.07.2024 11:44

ЦНАП сприяє розвитку цифрових навичок: нові відеоролики доступні он-лайн

76e3dd68-d1f1-4be3-84bb-b2bee699c20a.png

            Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) активно долучаються до кампанії з підвищення цифрової грамотності населення. Відтепер інформаційні відеоролики про можливості безкоштовного онлайн-навчання на платформі Дія.О

             Ця ініціатива є частиною реалізації Концепції розвитку цифрових компетентностей, затвердженої Кабінетом Міністрів України. Вона спрямована на підвищення рівня цифрових навичок та компетентностей громадян, що є одним із ключових завдань цифрової трансформації регіонів на 2024 рік.

На платформі Дія.Освіта кожен охочий може безкоштовно покращити свої знання у сферах кібергігієни, медіаграмотності, безбар'єрності та інших важливих напрямках. Навчання проводиться в зручному онлайн-форматі за наступним посиланням https://osvita.diia.gov.ua/.

Для тих, хто бажає ознайомитися з інформаційними матеріалами особисто, відеоролики тепер доступні за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCCcDx2G0HZQG-TCA0foxfyQ.

Ми заохочуємо всіх скористатися цією можливістю для підвищення власної цифрової компетентності.

Запрошуємо всіх зацікавлених переглянути інформаційні відеоролики та скористатися можливістю безкоштовного навчання на платформі Дія.Освіта. Розвивайте свої цифрові навички разом з нами!

aeffe7d6-bd28-42f2-9837-cf87f71ab09b.png